Το play2talk είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία εδρεύει στο νησί της Σάμου και δημιουργήθηκε από την Γεωργία Ρούσσου.

Η Γεωργία Ρούσσου είναι  λογοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην πρώιμη παρέμβαση. Είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση και συμβουλευτική των γονέων (parent coaching) σχετικά με την ανάπτυξη της ομιλίας των παιδιών τους και έχει όραμα την κατασκευή υψηλά ποιοτικών εκπαιδευτικών προϊόντων που προωθούν την ανάπτυξη της ομιλίας των μικρών παιδιών.

Η Γεωργία εμπνέεται από την ενασχόλησή της με τα μικρά παιδιά για να:

  • Δημιουργεί χρήσιμα εκπαιδευτικά προϊόντα που προάγουν την θετική και εποικοδομητική αλληλεπίδραση του γονέα με το βρέφος του, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη του λόγου και της ομιλίας του
  • Προσφέρει μέσα από άρθρα, βίντεο και αναρτήσεις (Instagram και Facebook page) χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και όλους τους φροντιστές μικρών παιδιών σχετικά με την ανάπτυξη της επικοινωνίας, του λόγου και της ομιλίας

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Ρεθύμνου (BSc) και μετέπειτα στο τμήμα Λογοθεραπείας του Birmingham City University του Ηνωμένου Βασιλείου (BSc). Η επαγγελματική της ειδίκευση είναι στην πρώιμη παρέμβαση καθώς παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια, αλλά και τα τρέχοντα ερευνητικά δεδομένα.

Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα βάσει των γνώσεων γύρω από την ανάπτυξη του λόγου και της ομιλίας των παιδιών και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη αναπτύξει την ομιλία ή βρίσκονται στο στάδιο των πρώτων λέξεων. Είναι χρήσιμα λοιπόν σε κάθε γονέα, εκπαιδευτικό, λογοθεραπευτή και φροντιστή μικρών παιδιών.

Η Γεωργία ζει με τον σύντροφό της Γιάννη Κράλλη και τον μικρό τους γιο, Κωνσταντίνο, ο οποίος αποτελεί το κίνητρό τους για ο, τι κάνουν!